torstai 18. tammikuuta 2007

The Suunnitelma

Tauno: Sohjokki ja Loskakki ovat Lumikin rumia ja inhottavia sisarpuolia! Taas oli aamulla maassa ällöttävä hyhhy. Henkilökunnalla on työsopimuksessa sellainen ehto, että saavat käyttää kenkiä, vaikka meikäläinen joutuu avojaloin tarpomaan milloin minkäkinlaisessa maastossa. En sitten aamulla ihan kiusallakaan kakannut, vaikka emäntä hoki taukoamatta, että "tee kakka, tee hyvä kakka, mene tekemään...".
Mun mielestä me koirat tarvittais oma kuplahalli! Ei tieteskään kakkaamista, vaan leikkimistä varten. Pitää vissiin perustaa joku Sorbuskukkulan Koirakerho ja vaatia ensteks ankarasti kuplahallia, mutta myöntyä sitten pitkin (rautaisin) kulmahampain siihen, että koirapuisto laitettaisiin sellaiseen kuntoon, että siellä voi käydä :) Me tarvitaan Ansan kaa turvallinen peuhupaikka. Että sellainen on nyt The Suunnitelma.
The Eka Varasuunnitelma on, että Koirakerho kerää koirapuiston ympäristössä lojuvan puutavaran kasaan ja kaupunki hakettaa ne puiston pohjalle kuivikkeeksi ja pistää siihen sitten vähän maata päälle. Tai jotain.

Ei kommentteja: