keskiviikko 31. tammikuuta 2007

1/2 vuotta tai 1/2 vuosisataa........

Ansa: Häpi böördth dei tu juu.......kato ku mun huulet ihanasti suipistuu...kato! Kyllä sitä nyt ollaan niin polleita niin. Odota vaan viikko - perässä nääs tullaan- , niin eiköhän bluussata yhessä tuolla rekkulassa. Meidänki emäntä on ihan tiloissa niistä Kiillepuiston joistain kesäbluusseista. Hokee vaan koko ajan, et ISO KYNÄ ja sillai. Luuleekohan se, et siel on jotkut kirjoituskilpailut tai jotain????

Muistat sä Tauno, ku Rekkulassa kävi se Jimi - Hendrixin Jimi- siinä äijässä vasta oli meininkiä. Sen pukukin oli niin taivaallisen.. sininen. Siinä vasta uros!!!! Jos noi kaksjalkaset yhtään tajuais jotain, niin ne fiilarois vaikka Rekkulabluusseist eikä jostain Kiillepuiston pippaloista, joihin me ei päästä ees mukaan. Tauno, järkätään vaik 1.2 luussit REKKULASSA. Juhlistettais vaik ajankulua. Mitäs sanot????

Tauno: Kiitos vain, armahain! Myös siitä ihanasta namipalasta! Virallinen syntymäpäiväni oli eilen, mutta oikeesti se onkin tänään. Emoni Vera alkoi puskea meitä sisaruksia maailmaan 30. heinäkuuta, mutta minä plumpsahdin maailmaan vasta seuraavan päivän puolella. Kiva kun saa kaksi päivää juhlia synttäreitä ja vielä nimpparit päälle! En kyllä tiedä, koska ne on... Toista se on emännällä, jolla on kummatkin samana päivänä. Ne niinko kumoaa toisensa eikä niitä silloin tarvitse viettää! Niin hän on päättänyt. Mutta tavataan illalla rekkulassa kumminkin. Ehkä jo tänään?
Ja tiedoksi flätti-tätille Vantaalta: Me ei saada olla vapaina pihalla, mutta talon takana me juostaan hirmu kovaa! Tai aineski Ansa. Tytöt on niin nopeita ;-)

1 kommentti:

Ansa ja Tauno kirjoitti...

Ansa ja Tauno! Tässä oivallinen vinkki vantaalaiselta flätti-neidolta: Kun pahaa aavistamaton kaksijalkainen jälleen kerran päästää teidät vapaaksi kotitalonne pihassa, älkää juosko tavalliseen tapaan talon ulko-ovelle vaan pinkaiskaa koko talon ympäri! Takaa, että teillä on hauskaa! Testattu on! Kaksijalkainen saattaa ehkä huutaa peräänne ja ilmoittaa saaneensa sydänpysähdyksen, mutta moisilta höpinöiltä kannattaa sulkea korvansa!

t:flätti-neito Vantaalta