maanantai 14. toukokuuta 2007

Sulo tuoksuu

Tauno: Rekkulan isojen puolen "Sulo" on tikkutäynnä kakkaa ja roskaa. Ehdin tässä jo herkutella unelmalla siitä ihanasta tuoksusta, jonka kesä ja lämpimät kelit saavat roskiksessa aikaiseksi! Vaan henkilökunta ei taaskaan ole asiasta samaa mieltä ja niinpä hän laittoi viikonloppuna sähköpostia rakennusvirastoon, pyysi tyhjentämään roskiksen ja tilasi kivituhkaa lisää :)

Viraston asiakaspalvelusta vastattiin heti, että asia on mennyt etiäpäin. Eikä siinä vielä kaikki, piiripuutarhuri Veli-Matti Pynnönen soitti henkilökohtaisesti ja selvitti roskisasiaa. Hän kertoi, että tästedes koiristen olisi tarkoitus pärjätä pelkällä Molokilla (jos sellainen on, kuten meillä) ja Suloista (+ niiden tyhjennyspalvelusta) luovuttaisiin kokonaan. Meidän Rekkulassamme tällainen järjestely on kuitenkin hankala, sillä silloin pienten puolelle ei jäisi roskista ollenkaan ja isojen puolen Molokkikin mötköttää toisella puolella Rekkulaa. Piiripuutarhuri lupasi, että Sulo jää sulostuttamaan pienten puolta.

Ja sitä kivituhkaakin tulee lisää, tässä jossain vaiheessa! Henkilökunnalla on jo valtiontaloudellisesti merkittäviä EU-tukiaisia nauttiva palkokasviviljelmä poskionteloissaan, minä kun onnistun joka Rekkulavisiitillä kylpemään siellä peräkammarin plutakossa! Herneet nenästä, niin hengityskin kulkee paremmin! Tai no, ehkä niistä voipi olla hyötyäkin, jos se Sulo vielä kauankin jatkaa sulotuokujen hönkäilyä..."

Ei kommentteja: