sunnuntai 29. huhtikuuta 2007

Kuva kertoisi enemmän...

Tauno: "Mökötin eilen koko iltapäivän, koska emäntäni ei ottanut minua mukaan Rekkulan talkoisiin. Ja tämä vain siksi, että meillä oli puolilta päivin kylppärissä vesisota - sellainen kiva leikki, jossa henkilökunta kippaa minut ammeeseen ja suihkuttaa vettä päälle ja minä sitten hyppään pian ammeesta pois ja ravistelen kuravedet ympäri kylppäriä. Kahta vesisotaa ei kuulema samana päivänä jaksa, ja niin minut jätettiin kotiin.

No, emäntä tuli hiukka väsyksissä talkoista kotiin ja päätti heti ladata kamerasta kuvat koneelle. Vaan eipä ollutkaan kuvan kuvaa muistona, sillä muistikortti oli unohtunut skannerin korttipaikkaan! Haa-haa, vähä tää oli vahingoniloinen! Mutta vain vähän, sillä olisin kyllä halunnut ne kuvat nähdä. Oikeesti minua harmitti enemmän se, etten saanut maistaa Wilman emännän tuomia munkkirinkilöitä ja simaa! Vähä epistä...

Illalla kävimme sitten Ansan kaa testaamassa paikat ja kyllä olikin Rekkulamme aivan upeesti stailattu. Vain Innon Markon suunnittelemat verhot puuttuivat. Öbaut kymmenen henkilötyötuntia kivituhkakasan katoaminen oli ottanut, eli aika topakka urakka. Ansa kertoi, että siellä oli meidän henkilökunnan lisäksi väkeä Onnilta, Veetiltä, Leeviltä, Wilmalta, Sissiltä ja Elliltä. Kiitos vaan kovasti kaikille! Emäntä jo uhittelee tilaavansa uuden kasan, että saa kuvat otettua!"

Ei kommentteja: