keskiviikko 25. huhtikuuta 2007

Koirankakankantaja

Tauno: "Henkilökunnan hyvällä mielellä pitäminen on tärkeää, ja onneksi myös helppoa, sillä pienistä asioista on hän onnellinen. Yksi pienimmistä on minun kakkakikkaroitteni kanniskeleminen pienessä pussukassa ympäri Pihlajamäkeä. Aivan ensteks parhaita reittejä on Liusketie alusta loppuun, sillä siellä on niitä vihreitä kaupunginarkiston keräyspaikkoja vain yksi, Lähiöaseman edessä toispual tietä. Kun pukkaa kikkaransa sopivasti sen jälkeen, niin henkilökunta saa ylpeänä heilutella pussukkaa koko Liusketien ja vielä Marmoritienkin ja jos siitä päiväkodin nurkalta kääntyy ylös lekarille ja siitä kotitalolle, niin vasta omalla kotiroskiksella tarvitsee kakkapussista luopua. Se se henkilökuntaa hymyilyttää. Luontevia roskispaikkoja kyllä olisi ympäri Pihlistä, mutta onneksi eivät ole HKR:n sedät niitä kekanneet. Siinähän hupenisi henkilökunnalta elämisen tarkoitus aika vähiin."

3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

:D Niinhän se on. Kakkakikkareiden kantaja on onnellinen, mutta joskus, hieman löysempinä aikoina ihan pikkuisen vähemmän onnellinen. ;)

Ripsu kirjoitti...

Kiva kun joku kommentoi! Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Meidän muori harrastaa myöskin kakkapakettien kantamista. Se on mun mielestä aika sairasta puuhaa, joten yritän aina tehdä tarpeeni mahdollisimman syvälle pusikkoon. Ois aika vinksahtanutta ruokkia ton eukon outoja fetissejä.
T: Tahvo, puskajussi