perjantai 7. marraskuuta 2008

Reilua jengiä!

Tauno: Ollaan taas emännän kanssa eri mieltä, tällä kertaa siitä, onko reilua heittää ruokaa tienvarteen. Minusta on, tietenkin! Aika usein ihmiset laittaa pullaa ja leipää metsään, mutta joskus on parempaakin sapuskaa tarjolla. Ei siitä ole montaakaan viikkoa, kun tuossa Marmoritien päiväkodin ja sen viereisen rivitalon välistä kulkevalla kujalla oli broilerin jämiä! Jesh! Ikinä en saa kotona broilerin luita ja siinä niitä oli tyrkyllä aimo annos! Emäntähän ei niitä pimeässä nähnyt, enkä minäkään, mutta hajuaistihan mulla toimii! En kuitenkaan ollut riittävän nopea ja emäntä onnistui onkimaan luut kurkustani pois. Epistä!

No, samoilta paikkeilta löytyi viikko sitten perjantaina aamutuimaan taas nannaa: oikein reilu kalanruoto, pää ja pyrstökin vielä jäljellä! Oi, kuinka rakastankaan kalaa! Tällä kertaa päästin sapuskasta vahingossa irti kun emäntä karsealla äänellä kiljaisi "irrrrrrti!!!!". Siinä rivitalon aidan vieressä on koko viikon tuoksunut ihan hirmu hyvältä. Pari kaveria on sanonut samaa.

Emäntä on ollut noista jutuista kauheen tohkeissaan. Mun mielestä tos kohtaa kulkee tosi reiluu jengii - heittävät ruokaa meille reppanoille, jotka ei ikinä saada sitä kotona tarpeeks. Epäreilua on se, että maukkaat murkinat jää rotille, jotka tosi nopeesti kekkaavat parhaat ruokapaikat, pesiytyvät siihen lähelle ja vievät kaikki makupalat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Me ei olla törmäilty näihin ihaniin herkkuihin tienvarressa, omistajan kannalta hyvä vaan :-)
Käykääpäs kurkkaamassa meidänkin blogia!

Ansa ja Tauno kirjoitti...

Tauno: Hyvä Leevi! Sullon reipas blogi, pistin sen linkkeihin. Oon vähä kade kun osaat kaikkee tollasta nastaa. Kyllä mäkin jotain osaan, mutta en viitsi henkilökunnalle paljastaa...