sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Insinööri ei ole koira...

... mutta minustapa tuleekin isona insinööri! Suunnittelen ihan kiusallani sellaisia portaita, joita ihmiset eivät pysty kävelemään! Tai sitten minusta tulee päättäjä ja päätän poistaa kaikki portaat. Katsotaan, miten ihmisinsinöörin fysiikka sen kestää!

Juu, ei... Eivät olleet Kiillekuja 3:n ja 4:n välistä Pihlajistoon johtavat uudet portaat koiraystävälliset! Vaikka minä olen iso koira - silleen fyysillisesti - niin silti olivat tassut liian pienet uusien portaiden rautaritilästöä tallaamaan. Auts, auts, auts! Eikä siinä portaiden vieressäkään voi oikein kulkea, niinko Liuskekuja 3:n toisessa päässä olevien rautaportaiden. Kaikki koirat ei tykkää myöskään siitä, että portaiden läpi vilkkaa maa. Minun pientä kelopäätäni se ei haittaa, mutta onneksi emäntä päätti kiertää Liuskekuja 4:n toisen pään puuportaiden kautta.
On se niin väärin, jos kaikki portaat muutetaan koiraepäystävällisiksi!

- Tauno
PS. Nuo kuvassa näkyvät lastenvaunuraiteet ovat vain nousuissa, eivätkä ulotu tasanteille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Me ei tykätä yhtään niistä insinööritaidonnäyteportaista! Ollaan jouduttu jonkun laivainsinöörin suunnittelemia portaita pitkin kulkemaan, eikä meinattu ehtiä pissilaatikolle, ku portaat oli täynnä reikiä. Hyvä, kun rupeet insinööriks, ni saa koiratki oikeita portaita eikä pelkästään reikäritilöitä.